arrow Back

Area Sales Manager West Europe

2017/12/22

Vi växer och behöver utöka vårt säljteam med en Area Sales Manager som kommer att utgå ifrån huvudkontoret i Gislaved. Tjänsten innefattar mycket fältarbete på marknaden, skapa och bygga långsiktiga relationer med internationella kunder och stort eget ansvar då du blir försäljningschef för din marknad.

Vi söker dig som har erfarenhet av internationella affärer och en bakgrund inom försäljning av tekniska produkter. Du stimuleras av att, självständigt och i team, utveckla marknader och försäljning både strategiskt och operativt. Tjänsten rapporterar till vår marknadschef.

Axjos filosofi är att utveckla marknaderna och kunderna långsiktigt i volym, lönsamhet och tillväxt. Du blir en viktig pusselbit i att bidra till att Axjos produkt och affärserbjudande står sig starkt och konkurrenskraftigt.

Mer om tjänsten

Axjo är i en intressant tillväxtfas och vi kan garantera att tjänsten och kommer bli intensiv, rolig och utvecklande. Vi uppskattar att du har en stor portion iver i att utveckla internationella marknader och affärer. Ansvarsfull, servicekänsla och kundförståelse är en naturlig del i dig.

Ditt arbetssätt är systematiskt och du har ett sinne för detaljer. Du har lätt för att knyta nya kontakter, reser gärna och ser samarbete som en självklarhet när det gäller att bygga långsiktiga internationella affärsrelationer, men också inom företaget. Naturligtvis är din personlighet en viktig faktor.

Du har god erfarenhet av internationella affärsupplägg och förhandlingar. Det är en merit om du arbetat internationellt inom teknisk försäljning och gärna mot större företag.

Placeringsort: Huvudkontoret i Gislaved

Vi söker dig som: 
— är strukturerad, ansvarskännande, systematisk och serviceinriktad 
— är affärsmässig och mån om att upprätthålla långsiktigt goda affärsrelationer 
— har erfarenhet av internationella affärer och bakgrund inom försäljning 
— har ett tekniskt intresse och god erfarenhet av internationella affärsupplägg och förhandlingar
— har god vana av att arbeta med IT-stöd och affärssystem 
— har lätt för att kommunicera i både tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Tyska, spanska eller franska är meriterande.  

Vi erbjuder dig: 
— en omväxlande tjänst i ett internationellt expanderande företag med spännande produkter 
— möjlighet att vara med att påverka och utforma verksamheten samt arbeta med internationellt kända koncerner 
— att få arbeta på ett företag som både utvecklar och tillverkar sina produkter i Sverige


Skicka din ansökan snarast möjligt, dock senast 31/1 till:

Aldin Avdic
Area Sales Manger
+46 (0)371 58 67 47
aldin.avdic@axjo.com

Urval sker löpande. 


region-picker-background

Welcome to Axjo

Please select your region

Americas

EMEA

APAC