Verktygstekniker till Axjo Plastic

2020-06-07
Platsannons Verkstadstekniker Juni

Verktygstekniker till Axjo Plastic AB

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid moderna anläggningar i Sverige, Finland, Tyskland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!
Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet. Vi söker en verktygstekniker med gedigen erfarenhet av verktygsunderhåll, tekniskt intresse och sinne för problemlösning. Vi på Axjo kan erbjuda dig att få vara med i utvecklingen av vår nya State of the Art anläggning i Gislaved. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till globala kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i taket är viktigt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team med ständiga förbättringar som mål. Arbetet sker i största mån i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat. Under Axjo 3.0 lanserar vi nu ett helt nytt produktionsflöde där ny teknik, nya tillverkningsmetoder och automation är nyckeln till framgång. För att supporta produktionen har vi byggt ett nytt teknikcenter med en ny verkstads- och ny kontorsdel. Detta för att skapa ett kompetenscenter med många års samlad erfarenhet. Att hjälpas åt och att låta varandras kompetenser komplettera varandra är något som gör att vi är ett bra team.

Vem är du?

Vi tror du är en teamspelare med känsla för detaljer och effektivitet. Vi gillar teknik och tror därför att du är en person med brinnande teknikintresse och tycker om att lära dig nya saker. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften, men samtidigt arbeta noggrant, strukturerat och ordningsamt. Erfarenhet av likande tjänst inom verktygsbranschen är ett krav samt att du kan flytande svenska i tal och skrift. Kunskap inom CNC- och maskinbearbetning värderas högt.

I din dagliga roll hos oss kommer du arbeta med:
- förebyggande underhåll
- reparation och maskinbearbetning
- insatsbyten
- service
- ordning och reda
- prototyp- och detaljtillverkning

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd på dagtid.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

Urvalet sker löpande t.o.m. 31 augusti och ansökan skickas till daniel.scott@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Daniel Scott, 0371-51 08 64