Windak Group - en del av AXJO Group - MEKANIKKONSTRUKTÖR

2018/11/27

Som MEKANIKKONSTRUKTÖR hos oss kommer du att bli en viktig del i ett växande team som idag bla. består av engagerade mekanik- och el konstruktörer, service- och automationstekniker. Tjänsten innebär att optimera och utveckla mekanikkonstruktioner med system- och detaljkonstruktion för befintliga och nya maskiner/maskinenheter. Du kommer även att bli behjälplig hos kund vid installationsskedet. Arbetet sker i projektform och du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor för att ta fram kompletta automationslösningar till kund. Din placering är i Anderstorp.

Windak kan erbjuda dig en framåtriktad arbetsplats där det finns stora möjligheter till påverkan och personlig utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet från konstruktion. Har du en bakgrund från maskinindustri/automation är det en fördel. Det är viktigt att du behärskar något de vanligaste 3D-cad programmen där SolidWorks är starkt meriterande. Du är en van användare i MsOffice. 

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Rollen innebär ett nära samarbete med flera personer och det gör att vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och teamwork. Det är därför viktigt att du har förmågan att kommunicera och är en lagspelare som delar företagets starka kundfokus och vilja att utveckla och leverera smarta automationslösningar. Du är också van att kommunicera på engelska i tal och skrift.

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar WINDAK med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 och Anna Andersson 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, intervjuer sker löpande. 


region-picker-background

Welcome to Axjo

Please select your region

Americas

EMEA

APAC