Windak Group - en del av AXJO Group - TEKNISK PROJEKTLEDARE

2018/11/27

Som TEKNISK PROJEKTLEDARE hos oss kommer du att bli en viktig del i ett växande team som idag bla. består av engagerade mekanik- och el konstruktörer, service- och automationstekniker. Eftersom gruppen är under tillväxt kommer du att få vara med att ta fram interna arbetssätt och rutiner för en effektiv och kvalitativ avdelning. Du får en central roll där du samordnar projekten. Du dokumenterar och strukturerar arbetet och ser till att tidsplaner följs, både internt och mot kund. Arbetet bedrivs i nära kontakt med kollegor där ni tillsammans säkerhetställer att arbetet sker med hög kvalitét. Din placering är i Anderstorp.

Windak kan erbjuda dig en framåtriktad arbetsplats där det finns stora möjligheter till påverkan och personlig utveckling!

Vem är du?

Vi tror att du har relevant yrkeserfarenhet av teknisk dokumentation och projektledarskap, är van att planera, driva och utföra projekt. Du kan läsa och förstå CAD-ritningar i 2D och 3D. Det är meriterande om du har arbetat inom automation eller tillverkande industri. Vårt affärssystem är Monitor och har du kunskap i detta är det en fördel. 

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper och ditt tekniska intresse. Rollen innebär ett nära samarbete med flera personer och det gör att vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med kreativitet, driv och teamwork. Du kommunicerar väl med såväl din projektgrupp som med dina kunder. Du är självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du är van att kommunicera på engelska i tal och skrift.

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar WINDAK med Finnveden Säljkraft AB. Ansvariga rekryterare är Sanna Thituson, 073-425 51 11 och Anna Andersson 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, intervjuer sker löpande. 


region-picker-background

Welcome to Axjo

Please select your region

Americas

EMEA

APAC