New employees

2020-02-20
SOME Platsannons Operatorer Event

Axjo Plastic is growing

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!
Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet med operatörer. Vi på Axjo kan erbjuda dig att få vara med i utvecklingen av vår nya State of the Art-fabrik i Gislaved. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i taket är viktigt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team, men ständiga förbättringar som mål. Under Axjo 3.0 lanserar vi nu ett helt nytt produktionsflöde, där ny teknik, nya tillverkningsmetoder och automation är nyckeln till framgång. Du ingår i ett team som jobbar tillsammans för att hålla igång våra formsprutor.

Vem är du?
Du ska ha tidigare erfarenhet av en liknande tjänst. Vi gillar teknik och därför tror vi att även du har ett intresse för produktion och teknik. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften. I din dagliga roll hos oss kommer du ansvara för att hålla igång produktionen, starta och stanna maskiner. Plocka av och packa produkter vid dina ansvarsmaskiner.

- Heltidstjänst.
- Arbetstiden är förlagt till 2 skift.
- Behärska svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

Urvalet sker löpande t.o.m. 13 mars och ansökan skickas till sara.ekman@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Sara Ekman 0371-51 08 24