Vi säger grattis till Saeed Najibeh och Erblin Asllani, två operatörer som slutfört sin utbildning genom Medavo

2023-04-20
IMG 1331 Event

Våra processoperatörer Saeed Najibeh och Erblin Asllani har nu slutfört sin utbildning ”Aktivt ledarskap” genom Medavo.

Våra processoperatörer Saeed Najibeh och Erblin Asllani har nu slutfört sin utbildning ”Aktivt ledarskap” genom Medavo. Så här säger Fredrik från Medavo om programmet:

”Aktivt Ledarskap, är ett program för specialister som nu skall agera arbetsledare och ansvara för en arbetsgrupp. Att släppa den egna specialistrollen till förmån för utveckling av den egna personalen kan vara en tuff uppgift men med hjälp av Medavo´s träningsprogram får deltagare de nödvändiga verktygen och coachningen för att lyckas!”

- Medavos utbildning har gett mig tydliga steg hur jag ska bli en bättre ledare. Hur jag tillsammans med min grupp ska nå bättre resultat, arbeta mer effektivt samt att undvika att hamna i negativa rutiner som skapar sämre resultat och gör arbetet mindre effektivt. Jag har tillsammans med min grupp och med mycket stöd av min chef, Ylber Dobra, utvecklats som ledare på ett positivt sätt. Idag arbetar vi på ett mer effektivt sätt genom att ''leda & fördela'' arbetet tillsammans. Ylber har hjälpt mig väldigt mycket i detta pågående arbete. Resan tillsammans har bara börjat, säger Saeed Najibeh.

- Utbildningen har lärt mig väldigt mycket som t ex intern & extern kommunikation, mötesteknik, delegering, personlig effektivitet samt olika typer av ledarstilar. Utbildningen lärde mig att hitta min ledarstil som passar mig och min grupp bäst. Något jag kommer ta med mig från utbildningen är att alltid jobba utifrån: ''Jobba som ledare, ej specialist. Ylber har som chef varit väldigt närvarande samt varit en jättebra handledare i vår resa med Medavo. Vi har alltid kunnat diskutera kring olika tankar och idéer, säger Erblin Asllani.