New employees

2020-02-20
SOME Platsannons Event

Axjo Plastic is growing

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!
Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet. Vi söker en processoperatör/skiftledare med gedigen erfarenhet av att leda och utveckla produktionsteam. Vi på Axjo kan erbjuda dig att få vara med i utvecklingen av vår nya State of the Art-fabrik i Gislaved. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i taket är viktigt.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team, men ständiga förbättringar som mål. Arbetet sker i största mån i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat. Under Axjo 3.0 lanserar vi nu ett helt nytt produktionsflöde, där ny teknik, nya tillverkningsmetoder och automation är nyckeln till framgång.

Vem är du?
Vi tror du är en teamspelare med tydliga ledaregenskaper. Du ska ha tidigare erfarenhet av en liknande tjänst. Har du branscherfarenhet är detta meriterande, men absolut inte ett måste. Vi gillar teknik och därför tror vi att även du har ett brinnande intresse för produktion, teknik och medarbetare. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften. I din dagliga roll hos oss kommer du ansvara för att ditt skift når sina mål vad gäller utfall och kvalitet.

- Heltidstjänst.
- Arbetstiden är förlagt till 2 skift.
- Behärska svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

Urvalet sker löpande t.o.m. 13 mars och ansökan skickas till sara.ekman@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Sara Ekman 0371-51 08 24