Underhållstekniker till Axjo Plastic AB i Gislaved

2021-02-02
SOME Platsannons Underhallstekniker About us

Underhållstekniker till Axjo Plastic AB i Gislaved.

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

 

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!
Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet. Vi söker en Underhållstekniker med erfarenhet av formsprutor, robotar och kringutrustning. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till globala kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i taket är viktigt. 

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team med ständiga förbättringar som mål. Ett väl fungerande underhåll är viktigt för att kunna hålla en hög nivå på all utrustning och för att kunna nå bästa möjliga resultat. 

Vem är du?
Vi tror du är en teamspelare med känsla för detaljer och effektivitet. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften, men samtidigt arbeta noggrant, strukturerat och ordningsamt. Erfarenhet av liknande tjänst inom formsprutningsindustrin är meriterande, likaså kunskap inom hydraulik, pneumatik och elektronik samt att du kan flytande svenska i tal och skrift.

I din dagliga roll hos oss kommer du arbeta med:

- förebyggande underhåll av formsprutor, robotar och kringutrustning
- avhjälpande underhåll av våran utrustning
- ordning och reda 

Vi jobbar med underhållssystemet MaintMaster.
Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd på dagtid.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

Urvalet sker löpande t.o.m. 28 februari och ansökan skickas till hakan.knutsson@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Håkan Knutsson, 0371-58 67 46