Verktygstekniker, Axjo Group

2023-04-05
Verktygstekniker Ny (1) Event

Har du erfarenhet av verktygsservice, är en teamspelare och vill arbeta med att förbättra våra arbetsprocesser?

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballagelösningar i ”gröna” polymera material för kabel- och fiberoptisk industri. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa produkter under de marknadsledande varumärkena Axjo®, Greenology® och PPS (Perstorp Plastic Systems). Företagens ambition är att leverera hållbara, cirkulära och miljösmarta produkter till våra kunder. I bolagsgruppen ingår även Drumster Group, som bedriver retursystem under varumärkena Drumster® och Kelapalautus® i Sverige och Finland. Tillverkning och logistik sker vid moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 500 MSEK med cirka 150 anställda. Sedan hösten 2021 står vår helt nya tillverkningsenhet i Gislaved ”State of the Art” med tillhörande huvudkontor klar.

Som verktygstekniker blir du del i en arbetsgrupp som tillsammans arbetar med att underhålla och serva företagets verktyg vilket också blir dina främsta arbetsuppgifter. Utöver det arbetar du även med akut felavhjälpning och insatsbyten. Uppföljning och rapportering av arbete sker i systemet Maintmaster.

Hos oss blir du del av en lösningsorienterad avdelning som ser möjligheter och alltid vill utveckla våra arbetssätt och processer.  Vi har ett starkt samarbete i gruppen men också med övriga avdelningar inom företaget. På Axjo tar vi hand om vår personal och har en stark laganda och en aktiv personalklubb som löpande anordnar aktiviteter av olika slag.  Vi har även generösa personalförmåner och ett bonussystem där verkstadspersonalen också deltar.

Till den här tjänsten söker vi dig med intresse för verktygsservice och med erfarenhet från liknande arbeten. Du trivs med att arbeta i team och har ett gott sinne för ordning och reda. Du är självgående, driven och har en vilja och kunskap att lära dig mer och löpande förbättra och optimera processerna inom våra arbetsområden.

Har du inte erfarenhet av verktygsarbete men en vilja att lära och utvecklas är du också välkommen att söka. Med rätt inställning till arbetet och en vilja att lära kommer vi att utbilda dig under arbetets gång.

Har du gått industriprogrammet är det meriterande men inte ett krav. Truck- och traverskort är meriterande men heller inget krav då vi kan utbilda dig inom det.

Ta chansen att bli del av ett härligt gäng!

Frågor kring tjänsten besvaras av verkstadschef Elmir Smajlovic 0371 – 51 08 58. Sista ansökningsdag är 23 april och intervjuer kan ske löpande. Ansökan skickas till work@axjo.com