Verktygstekniker

2020-05-05
SOME Platsannons Verktygstekniker Event

Verktygstekniker till Axjo Plastic AB

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballage- lösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkning och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK med cirka 150 anställda och huvudkontor i Gislaved.

Nu bygger vi nytt och tänker nytt!
Efter många år med kraftig tillväxt behöver vi förstärka teamet. Vi söker en Verktygstekniker med gedigen erfarenhet av verktygsunderhåll, tekniskt intresse och sinne för problemlösning. Vi på Axjo kan erbjuda dig att få vara med i utvecklingen av vår nya State of the Art anläggning i Gislaved. Axjo kännetecknas av en entreprenörsdriven anda där vi tillsammans med våra systerbolag bygger en koncern med klimaträtta produkter till globala kunder världen över. Vi tycker att ett öppet och ärligt arbetsklimat med högt i taket är viktigt. 

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team med ständiga förbättringar som mål. Arbetet sker i största mån i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat. Under Axjo 3.0 lanserar vi nu ett helt nytt produktionsflöde där ny teknik, nya tillverkningsmetoder och automation är nyckeln till framgång.

Vem är du?
Vi tror du är en teamspelare med känsla för detaljer och effektivitet. Vi gillar teknik och tror därför att du är en person med brinnande teknikintresse och tycker om att lära dig nya saker. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften, men samtidigt arbeta noggrant, strukturerat och ordningsamt. Erfarenhet av likande tjänst inom plastbranschen är ett krav samt att du kan flytande svenska i tal och skrift.

I din dagliga roll hos oss kommer du arbeta med:

- förebyggande underhåll
- reparation
- insatsbyten
- service
- ordning och reda 

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd på dagtid.

Välkommen med din ansökan och bli en del av Axjo teamet 3.0.

Urvalet sker löpande t.o.m. 29 maj och ansökan skickas till anders.gaardsdal@axjo.com
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Anders Gaardsdal, 0371-79 53 58