Logistik/lagerarbetare till Axjogruppen

2021-09-10
Platsannons Lager Logistik About us

Axjo Gruppen söker medarbetare till Drumster

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballagelösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkningen och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK och cirka 150 anställda och med huvudkontor i Gislaved.

Ledande på gröna hållbara emballage
Axjogruppen har ett stort fokus på hållbarhet och cirkulära retursystem. Detta drivs och hanteras genom en digital plattform där inlämnade kunder matchas med olika transportförare. Verksamheten går under Drumster, som idag är ett av de ledande verktygen för returer av kabeltrummor i Sverige och Finland.

Efter en kraftig tillväxt under 2021 tar vi nu nästa kliv och förstärker teamet med en Logistik / Lagerarbetare. Vi söker därför en person som är serviceinriktad, strukturerad, gillar att ta stort ansvar och ha många bollar i luften.

Arbetet bedrivs på Axjos nya anläggning i Gislaved där Drumsters verksamhet sker med egen organisation, men i tätt samarbete med Axjos marknads- och logistikorganisation.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team, med ständiga förbättringar som mål.

I din dagliga roll hos oss kommer du ansvara för:

  • In- och utleveranser
  • Kvalitetsbedömning av artiklar
  • Reparation av returtrummor
  • Inventeringar och kontroll av saldon
  • Delta och driva projekt inom lager / logistik och arbeta med ständiga förbättringar
  • Ordning och reda

Vi tror du är en teamspelare med känsla för service och effektivitet. Erfarenhet av likande tjänst, och lång erfarenhet av att köra truck är meriterande, men inget krav. Du måste kunna flytande svenska eller engelska i tal och skrift.

Känner du att du vill bli en i vårt Team? Skicka då din ansökan till vår HR-chef helene.alklid@axjo.com

Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Jonas Larsson, 0371-79 53 40