Axjogruppen söker medarbetare till kundtjänst med logistikansvar

2021-01-18
SOME Platsannons Kundtjanst Event

Kundtjänst med logistikansvar till Axjogruppen i Gislaved

Axjo Gruppen söker medarbetare till kundtjänst med logistikansvar

Axjo Group är ledande i Europa och USA avseende tillverkning och returhantering av innovativa emballagelösningar i gröna polymera material för kabel och fiberoptisk industri. Tillverkningen och logistik sker vid egna moderna anläggningar i Sverige, Finland, USA och Kina. Koncernen har en omsättning på 350 MSEK och cirka 150 anställda och med huvudkontor i Gislaved.

 

Ledande på gröna hållbara emballage

Axjogruppen har ett stort fokus på hållbarhet och cirkulära retursystem. Detta drivs och hanteras genom en digital plattform där inlämnade kunder matchas med olika transportförare. Verksamheten går under Drumster, som idag är ett av de ledande verktygen för returer av kabeltrummor i Sverige och Finland.

Efter en kraftig tillväxt under 2020 tar vi nu nästa kliv och förstärker teamet med en kundtjänstansvarig som även kommer vara spindeln i nätet i flödet mellan våra Drumster Partners och Drumster Drivers.

Vi söker en person som är serviceinriktad, gillar att ta stort ansvar och ha många bollar i luften.

Arbetet bedrivs på Axjos nya anläggning i Gislaved där Drumsters verksamhet sker med egen organisation, men i tätt samarbete med Axjos marknads- och logistikorganisation.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett välstrukturerat team, med ständiga förbättringar som mål. Arbetet sker i största mån i projektform där flera avdelningar samverkar för att nå bästa möjliga resultat.

I din dagliga roll hos oss kommer du ansvara för:

  • Kundtjänstärenden
  • Logistikplanering och support
  • Support till företagets utesäljare
  • Förbättringsarbete kring Drumsters digitala plattform
  • Ordning och reda

Vi tror du är en teamspelare med känsla för service och effektivitet. Tempot kan bitvis vara högt och vi tror att du är en person som gillar att ha många bollar i luften. Erfarenhet av likande tjänst är meriterande, men inget krav. Du måste kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift.

 

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team!

Urvalet sker löpande och ansökan skickas till helene.alklid@axjo.com. Sista ansökningsdag är 1 februari.
Har du frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Albin Linder, 0371-51 08 80