Välkomna till Axjo Group, Fabian och Mehdi

2023-09-15
Fabian Mehdi About us

Fabian och Mehdi kommer närmst från Polymercentrum i Gislaved där de för en tid sedan avslutade sin utbildning ”Operatörsskola för plastindustrin”.

Vi välkomnar våra operatörer Fabian Ryden Linné och Mehdi Kadhim till Axjo Group.

Fabian och Mehdi kommer närmst från Polymercentrum i Gislaved där de för en tid sedan avslutade sin utbildning ”Operatörsskola för plastindustrin”.

Läs nedan vad killarna själva skriver om sin utbildning och tiden här på Axjo:

''Under lärlingsperioden har vi fått arbeta med polymercentrums teoretiska arbete i kombination med det praktiska arbetet på Axjo och därmed fått lära oss hur olika material ska hanteras samt hur en plastindustri fungerar.

Vi valde utbildningen på Polymercentrum för att vi ville arbeta med något vi tycker är väldigt intressant. En helt ny bransch för oss båda.

När vi började arbeta efter 6 månaders utbildning så kändes det som att vi verkligen hade uppnått något. Det har inte varit enkelt, men målet var att kunna lära sig så mycket som möjligt för att till slut kunna landa i ett arbete.

Axjo Plastic som arbetsplats är kanon. Kollegorna är trevliga och ger oss feedback på arbetet på vad som är bra och vad som man kan göra bättre för att få en ständig utveckling. Axjo satsar mycket resurser på att utbilda sin personal för att få en ökad kompetens inom hela produktionsområdet.

Ett tätt samarbete med kollegor, skiftledare och vår handledare Ylber Dobra som produktionsansvarig har varit väldigt positiv. Vi ser fram emot vad framtiden har att erbjuda här på Axjo Plastic i Gislaved.''